O simpla analiza de sange... Asa cum iti faci si TU. Nimic nu mi-a dat de banuit. Eram fericit, tata si sot. Pana intr-o zi, cand aveau sa ma anunte: leucemie acuta mieloblastica
Poti dona si printr-un simplu telefon*:
0900.900.572 - pentru 2 euro
0900.900.570 - pentru 5 euro
Liniile de teledon au fost puse la dispozitie pentru Niculae de ROMTELECOM ROMANIA.
*Cele doua numere sunt apelabile numai in Romania in reteaua Romtelecom
Donatii online Paypal


Donatii in Conturile deschise la ING Bank:
cont RON: RO97INGB0000999901847209
cont EURO: RO47INGB0000999901847236
cont USD: RO74INGB0000999901847235
cod SWIFT: INGBROBU
titular: Niculae Ionescu
Mai multe detalii pe bara din dreapta

joi, 8 iulie 2010

Un gand bun pentru Nic

Prietenii, dar si toti cei care vor sa-i aduca lui Niculae un gand sau o vorba buna, o pot face incepand de maine dimineata, la Capela Cimitirului Sf. Ilie, din cartierul Ghencea.
Va asteapta, cu drag, pe toti...

Inmormantarea va avea loc sambata, ora 12.00, la aceeasi locatie. Niculae v-ar fi rugat foarte mult sa nu veniti in negru, ci in orice altceva... Poate in albastru, culoarea lui preferata.


Adresa: str. Floare de Gheata, la intersectia Prelungirea Ghencea cu Valea Oltului, statia autobuzelor 105, 385, 368.

12 comentarii:

  1. Draga Madalina,

    Nic nu a plecat, e aici. Dar trebuie sa inveti sa privesti in tine si in jurul tau. Ai sa-l descoperi peste tot unde te uiti, de la zambetul Oanei si pana la lacrima ei, de la tacerile tale si pana la tipatul de deznadejde.
    Nic e cu tine, Madalina. Mereu. Acum e si ingerul vostru pazitor, nu numai sot si tata. A trecut intr-o treapta superioara ca sa va poata ocroti mai bine, atat.
    Si e linistit doar cu voi, prin voi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincere pareri de rau si condoleante familiei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa te odihneasca si sa-ti intareasca familia si prietenii sa faca fata acestei temporare despartiri!

    Drum bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
    Nu-l cunosc decat prin prisma a ce scria, si scria frumos..Mi-ar fi placut sa traiasca ziua in care sa ne scrie ca a invins si toti sa ne bucuram alaturi de el.
    Condoleante familiei
    Giorgiana

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Madalina,

    Cu cateva luni in urma, i-am dedicat lui Niculae o pagina pe blogul meu ( am intitulat-o PAGINA 92) cu speranta ca cei care vor citi vor darui si in contul vostru.

    http://adriana-dardindar.blogspot.com/2010/03/pagina-92.html

    Niculae mi-a daruit acolo un citat; asta insemna ca la un moment dat urma sa primeasca un premiu pe care il ofeream lunar unui donator de citate.

    As fi onorata daca ai accepta tu premiul luna aceasta, mai ales ca este o carte.

    In ea, la pagina 92 scrie: Inainte de orice, roaga-te! si este titlul pentru insemnarile zilei de 10 martie.

    Astazi m-am uitat sa vad ce scrie la data de 4 iulie: Cele ceresti si cele pamantesti.

    Dumnezeu sa va intareasca!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand am citit ce a scris Adriana mai sus, m-au trecut fiorii, mai ales ca aseara am rasfoit blogul Adrianei si am citit articolul despre care spune. Il numise pe Nic - "PRIETENUL CARTILOR".

    Iata citatul daruit de Nic pe blogul Adrianei:

    "Cartea mea se pune daca e pdf :)
    Jules Verne - 5 saptamani in balon, asta era la pag. 92 nu stiu daca respecta paginile tiparite

    Văzut de sus, lacul oferea privirii, spre vest, o suprafaţă aşa de întinsă, încât ai fi spus că e o mare. Distanţa de la un mal la altul era destul de însemnată, ca să facă imposibilă stabilirea de comunicaţii între ele. Dealtfel, pe-aici bântuie furtuni dese şi puternice, deoarece vânturile bat cu furie în acest bazin înalt şi neadăpostit. Doctorul se orienta cu greu şi se temea să nu fie dus spre est. Dar, din fericire, un curent prielnic îl împinse direct spre nord, astfel că la ora şase seara Victoria poposi pe o mică insulă pustie, la 0°30' latitudine şi la 32"52' longitudine, la douăzeci de mile de coastă."

    RăspundețiȘtergere
  7. Ramas bun draga NICULAE iti spune un "coleg de suferinta" e ora 12.07,probabil clopotele bat si eu ma gandesc la tine de aici de la Husi un orasel din Moldova...am incercat pe cat posibil sa te incurajez cu rezultatele mele in lupta cu aceasta nemiloasa boala...ti-am vb despre fotbal si m9i-ai raspuns ca nu esti pasionat...gandul imi zboara la ce ai scris despre fetita ta OANA ca nu o dai pe 100 de baietii...sunt alaturi de voi,MADALINA si OANA si ma rog ca BUNUL DUMNEZEU sa va dea PUTERE sa treceti peste acest moment!!!Cu deosebita stima,
    Suhareanu Sergiu care va promite ca se va lupta cu boala si o va INVINGE!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am purtat azi toata ziua albastru...
    Drum bun Nic !
    Curaj si intelepciune fetelor lui iubite !

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu exista cuvinte pentru aceste momente. orice ar spune oricine iti va parea nesemnificativ, irelevant, meschin. Si desi toti vor fii alaturi de tine, vei crede ca nimeni nu va sti cu adevarat ce simti, si asa si este. Doar voi doi stiti,sunteti impreuna si in asta, cum ati fost in ultimele luni. Vorbeste cu el, sfatuieste-te cu el si acum, il vei simti aproape. Doar el poate stii ce simti. Peste timp va fi mai usor decat este acum, trebuie sa crezi asta. Te pup Mada.
    O pup si pe Oana.
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu sa il odihneasca.... e un om minunat care a patruns in atatea suflete... puternic si mereu demn. E incredibil. Mi-a impietrit inima...

    RăspundețiȘtergere