O simpla analiza de sange... Asa cum iti faci si TU. Nimic nu mi-a dat de banuit. Eram fericit, tata si sot. Pana intr-o zi, cand aveau sa ma anunte: leucemie acuta mieloblastica
Poti dona si printr-un simplu telefon*:
0900.900.572 - pentru 2 euro
0900.900.570 - pentru 5 euro
Liniile de teledon au fost puse la dispozitie pentru Niculae de ROMTELECOM ROMANIA.
*Cele doua numere sunt apelabile numai in Romania in reteaua Romtelecom
Donatii online Paypal


Donatii in Conturile deschise la ING Bank:
cont RON: RO97INGB0000999901847209
cont EURO: RO47INGB0000999901847236
cont USD: RO74INGB0000999901847235
cod SWIFT: INGBROBU
titular: Niculae Ionescu
Mai multe detalii pe bara din dreapta

vineri, 26 februarie 2010

Au fost si zile mai bune

Astazi se implineste o saptamana de cand am intrat in aplazie si doua saptamani de cand sunt internat.
Pot imparti acum timpul in iDL - pana pe 13 feb si DL - dupa 13 feb :)
Greu incepe sa treaca timpul atunci cand repeti in fiecare zi aceeasi rutina. Nu ma mai deranjeaza asistenta care uita de mine, o astept cuminte, toaleta incerc sa o folosesc dimineata ca m-am prins de ora la care este facuta curatenie :), nu ma mai deranjeaza nici suetele de la ora 23.00 de pe coridor, soaptele ca se aud le asemuiesc cu un  cantec de leagan asa ca dorm bustean :)
Am descoperit de o saptamana un post de radio Gold fm, e super, muzica veche, foarte sic. (abba, simon and garfunkel, dire straits, celentano, marius teicu - n-am mai acultat de la revolutie, Pasarea colibri si multi multi altii)
Si cum este soare acum sa ascultam un cantecel zic eu:

3 comentarii:

  1. Buna NIC!Iti lasasem si ieri un gand bun, dar nu stiu ce duda am facutde s-a evaporat.As vrea sa te intreb ceva: Nu se poate aranja si cu celelalte retele de telefonie sa se aloce un numar de telefon apelabil doar pentru donatii?Ma gandesc ca ar sari mai multi iepuri deodata, acum cand ai atata nevoie de sprijin...:D.Ma rog si eu pentru tine, iar Sefu se pare ca nu doarme:D.Pana data viitoare... SANATATE MAXIMA!!! LF

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicule, cand am citit ce tzi se intampla, mi o picat cerul in cap. Tzi oi zice la un moment dat si cine sunt... Nu conteaza acum. Ceea ce conteaza este sa te faci bine. Sunt alaturi de tine!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nic, ma bucur ca ai descoperit radioul pe care si eu, si Cata il ascultam dimineata in masina. Io am mai povestit elogios despre el pe la birou, da' se pare ca erai prea cufundat in munca :) Stay tuned, poate reusim sa iti facem o dedicatie :))

    RăspundețiȘtergere