O simpla analiza de sange... Asa cum iti faci si TU. Nimic nu mi-a dat de banuit. Eram fericit, tata si sot. Pana intr-o zi, cand aveau sa ma anunte: leucemie acuta mieloblastica
Poti dona si printr-un simplu telefon*:
0900.900.572 - pentru 2 euro
0900.900.570 - pentru 5 euro
Liniile de teledon au fost puse la dispozitie pentru Niculae de ROMTELECOM ROMANIA.
*Cele doua numere sunt apelabile numai in Romania in reteaua Romtelecom
Donatii online Paypal


Donatii in Conturile deschise la ING Bank:
cont RON: RO97INGB0000999901847209
cont EURO: RO47INGB0000999901847236
cont USD: RO74INGB0000999901847235
cod SWIFT: INGBROBU
titular: Niculae Ionescu
Mai multe detalii pe bara din dreapta

sâmbătă, 24 aprilie 2010

"Concediu" intre curele de tratament

Dupa aproape 3 saptamani de spitalizare, am primit bilet de voie pana pe 3 mai, cand voi incepe a 3-a cura de citostatice inainte de colectarea de celule stem.
Deci dupa a 3-a urmeaza a 4-a si ultima inainte de transplantul autolog (pe scurt o perfuzie cu celulele stem colectate, nu va ganditi la nu stiu ce operatie cu bisturie si forceps-uri :D), asa caci sase ca nu se stie cat de repede ajung inapoi acasa :)) (asta daca nu mai fac "acrobatii" dupa curele de citostatice).
Ultima saptamana in spital a fost rezervata investigatiilor pentru a nu mai avea surprize la urmatoarea cura de citostatice (un adevarat exercitiu de rabdare pentru ca intai mi s-a spus pe 16 ca ies din spital dupa care pe 18 au spus ca nu ies si asteptam noi investigatii). Au fost tot felul de controale: de la aparat Doppler pentru inima (de la tratamentul cu doxorubicina unul dintre organele afectatate este inima), chirurgie (iar am facut cunostinta cu tuseul rectal :D), stomatologie.
Lasand in urma camera sterila, astazi am facut prima plimbare prin orasul vechi. Dupa atat timp petrecut intr-o singura camera, sa iti bata vantul in fata, sa simti pulsul si forfota strazii, a fost nemaipomenit. Am traversat piatete, ne-am strecurat pe stradute inguste (atat de inguste incat era loc doar pentru un om calare) si dupa aproximativ o ora eram inapoi apartament.

De joi am o noua preocupare, ma uit la transmisiunile Raliului 1000 Miglia care are ca punct de plecare Brescia si se intinde pana undeva pe sus prin Alpi. Intradevar nu este aceeasi senzatie ca atunci cand esti pe marginea probei speciale si se simte miros de benzina nearsa si cauciuc ars, dar avand in vedere conditiunea mea... Destul de interesant, este altceva decat am vazut in Romania la raliurile la care am fost spectator. Nu mai spun ca sunt cateva Fiat Grande Punto Abarth S2000. Evo (destul de multe probleme cu difentialele si transmisia), Subaru, Peugeot (destul de multe 206 si 207, din cate am inteles din comentarii piesele de schimb sunt destul de accesibile ca pret pentru un pilot independent), Renault (Clio R3S), Citroen au c-am fost lasate in urma de Fiat GP Abarth :)).
Mada a cumparat o revista culinara si descopera viitorul meniu si cat de simplu poti sa gatesti :)).


pana data viitoare, sarutari de maini doamnelor si don'soarelor, plecaciuni domnilor
acelasi perfuzel

10 comentarii:

  1. Asteptam cu nerabdare urmatorul comentariu...Bunul Dumnezeu va poarta de grija si totul va fi OK...ce sa mai spun?Capul sus,gandirea pozitiva si totul va fi bine!!!
    DUMNEZEU sa va aiba in paza!!!
    Sincer ma bucur si seara de seara ma rog ca totul sa fie bine la Brescia!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine ca ai reaparut. eram ingrijorata.
    Anka (ARiL)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vesti bune pe blogul tau...Slava Domnului...
    Concediu placut si asteptam noi postari.

    RăspundețiȘtergere
  5. numai sanatate iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. cat ma bucur ca ai venit cu vesti :). chiar eram ingrijorata. bravo, bucura-te din plin de "concediu" si savureaza bucatele alese gatite de madalina :). primavara asta este atat de incantatoare, incat merita sa o tragi pe nari cu toti plamanii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut! Nicule, am bănuit eu că pui ceva la cale când am văzut că ai făcut o pauză cu scrisul. Mă bucură veştile şi erau de aşteptat. Eu am profitat de vremea frumoasă de sâmbătă şi am fost la plantat copăcei pe la Ciorogârla. Am fost răsplătit cu 2 copăcei pt. acasă pe care i-am şi plantat alături de alţi 8 de anul trecut. Hehe, râzi de te strici dacă mă auzi cum vorbesc cu copăceii, dar uniii nu sunt cuminţi şi nu vor să crască mari...
    Să auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. salutare Nic. Doamne ce bine e sa te mai "auda" omul vorbind ca si cum nici nu ai fi bolnav:) Asta arata cat de plin de viata esti si faptul ca boala asta, cat de rea e, nu are nici o sansa cu tine! (Ada)

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai Niculae! Ti-m zis, sunt cu ochii pe tine! Ma bucur ca esti bine. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nic, esti exact ceea ce ma asteptam.... optimist si plin de viata!
    Este singura cale de reusita, alaturi de medici.
    Multa sanatate, asteptam cu totii vesti cu siguranta bune!
    Diana

    RăspundețiȘtergere