O simpla analiza de sange... Asa cum iti faci si TU. Nimic nu mi-a dat de banuit. Eram fericit, tata si sot. Pana intr-o zi, cand aveau sa ma anunte: leucemie acuta mieloblastica
Poti dona si printr-un simplu telefon*:
0900.900.572 - pentru 2 euro
0900.900.570 - pentru 5 euro
Liniile de teledon au fost puse la dispozitie pentru Niculae de ROMTELECOM ROMANIA.
*Cele doua numere sunt apelabile numai in Romania in reteaua Romtelecom
Donatii online Paypal


Donatii in Conturile deschise la ING Bank:
cont RON: RO97INGB0000999901847209
cont EURO: RO47INGB0000999901847236
cont USD: RO74INGB0000999901847235
cod SWIFT: INGBROBU
titular: Niculae Ionescu
Mai multe detalii pe bara din dreapta

joi, 18 februarie 2010

Ganduri de pe patul de spital - ziua a 5-a

La cinci zile de la primirea vestii. Acum ca am trecut de perioada: "De ce eu?", "Nu e adevarat, nu mi se intampla mie!”, “Asa ceva se intampla numai in filme”, “Daca as fi banuit mai devreme, as fi mers sigur la doctor”.......mi-am gasit o porecla amuzanta: perfuzel. Se pare ca marea majoritate a timpului pe care o sa il petrec in spital o sa fie in compania "pomisorului" pe care o sa agatam diverse pungi cu solutii mai mici sau mai mari, mai colorate sau mai incolore.

8 comentarii:

  1. Eu unul iti sunt alaturi, si sunt sigur ca toti cei care te cunosc impartasesc acelasi sentiment ca si mine. Stiu ca nu este usor sa primesti o asemenea veste, dar te cunosc pe tine si sunt sigur ca ai puterea necesara sa lupti si ca totul va fi bine.



    Liviu Cristache

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti un tip prea puternic ca sa te lasi doborat de asta tati.Numai ganduri bune iti transmit,astept sa bem o bere,sa vorbim de masini si alte acareturi cum vorbeam la o pipa pe balcon.

    Fetele tale au nevoie de tine,Nicusor.

    Apropo,iti sta bine ras in cap,daca nu te as cunoaste as crede ca esti niscaiva pui de racket ucrainian.

    Forta,te pup.

    Marius Constantinescu

    RăspundețiȘtergere
  3. sper sa ajute informatiile de aici : http://danielraduta.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Niculae,

    Am povestit colegilor de serviciu si prietenilor despre talentul tau fenomenal, despre familia ta minunata si despre ce OM esti. Suntem o multime de prieteni vechi si noi alaturi de tine si de fetele tale cu ganduri bune si ajutorul de care ai nevoie :)

    Raluca Tataru

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Niculae, ai trecut prin multe cu bine si asa o sa fie si de data asta! Multa lume se gandeste la tine, fiecare incearca sa te ajute cum poate si toate astea nu pot sa duca decat la un rezultat bun! Multa putere si incredere iti doresc! Te pupa Copilu. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si copilul asta te pupa :P Dar stii deja asta (cam multi copii ai nene :)) )

    RăspundețiȘtergere
  7. iti faci crescatorie de copii pe aici :))

    Ai grija de tine ne vedem maine la spital


    Oana

    RăspundețiȘtergere
  8. buna Nicu,
    Multa vointa si dorinta de a trai iti doresc. Am si eu un prieten cu leucemie ( sunt disperata si profund afectata )- are 34 de ani si e din Constanta... sunteti niste luptatori.Cum zice el" am sa le demonstrez eu medicilor ca statistica nu e buna, si se insala..!"
    si intradevar e f trist ce se intampla in Rom cu sistemul medical. Tragic de-a dreptul. De ce oarea nu vede cine trebuie??
    Ai grija de tine si imi doresc sa va dea D-zeu la toti in situatia ta putere de a lupta cu aceasta boala perfida . Este nevoie de voi pe mai departe.
    Alina- Gherla

    RăspundețiȘtergere