O simpla analiza de sange... Asa cum iti faci si TU. Nimic nu mi-a dat de banuit. Eram fericit, tata si sot. Pana intr-o zi, cand aveau sa ma anunte: leucemie acuta mieloblastica
Poti dona si printr-un simplu telefon*:
0900.900.572 - pentru 2 euro
0900.900.570 - pentru 5 euro
Liniile de teledon au fost puse la dispozitie pentru Niculae de ROMTELECOM ROMANIA.
*Cele doua numere sunt apelabile numai in Romania in reteaua Romtelecom
Donatii online Paypal


Donatii in Conturile deschise la ING Bank:
cont RON: RO97INGB0000999901847209
cont EURO: RO47INGB0000999901847236
cont USD: RO74INGB0000999901847235
cod SWIFT: INGBROBU
titular: Niculae Ionescu
Mai multe detalii pe bara din dreapta

vineri, 19 februarie 2010

Stiri de pe front - ziua a 6-a




Nu o sa incep sa descriu boala pe care o am, sunt o gramada de informatii pe internet, as vrea sa supun dezbaterii sistemul in care trebuie sa tratezi o boala care, in urma tratamentului cu citostatice, iti reduce sistemul imunitar aproape de ZERO.
Chiar daca esti intr-o rezerva ai diverse surprize, de la asistente care inainte sa intre pe usa rezervei tusesc si uita sa isi puna masca, pana la doctori care introduc pacienti pe care sa ii consulte in mediul care ar trebui sa fie cat de cat steril.
Situatia de azi imi aduce aminte de reclama cu licitatia pentru un pat cu doi pacienti, cam acesta este sistemul romanesc de sanatate. Si unde mai pui ca in opinia domnilor care analizeaza dosare continand formularul E112, in Romania ai toate conditiile sa efectuezi tratamentul pentru leucemie.
(rog pe cititori sa imi scuze duritatea)
O invitatie domnilor de la Minister: va invit sa aveti un scaun in toaleta de pe etajul meu, care nu este focar de infectie, ci este o infectie.
Cam atatea pentru azi de pe frontul de vest :)
Multumesc tuturor pentru incurajari si gandurile bune, pentru picatura de sange atat de necesara.
Sa aveti un weekend placut,
Perfuzel



12 comentarii:

  1. Din pacate Coltea este un spital foarte de vechi.

    Cel putin din punct de vedere technic, la Fundeni lucrurile stau mult mai bine... nu ca te-ar ajutat deosebit de mult aceasta informatie acuma :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Nush ce sa zic, nu vreau sa fiu patetic. Stiu ca esti un om puternic si ca ai puterea sa lupti si sa zambesti. O sa fie bine si vei trece si peste aceasta incercare.

    Astazi am mobilizat o parte din SS (pe unii ii cunosti pe altii, nu cred) si am fost sa donam sange (9 donatori). Cei care nu au fost azi, au promis ca vor merge saptamana viitoare. Te asigur ca se vor duce! :)

    Suntem alaturi de tine si te asteptam Marti pe seara! :)

    Patrick, Ramona si Mihai Zarnescu + SS-ul

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca ar ajuta daca am putea dona prin intermediul telefonului mobil, contactati un operator de telefonie mobila. si popularizati pagina.

    nu o sa va fac urari, dar le gandesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Incercam numai ca este un pic mai dificil, in momentul in care au sa fie si numerele de telefon vom anunta.

    Multumesc,
    perfuzel

    RăspundețiȘtergere
  5. ar fi super daca s-ar putea obtine aceste numere usor. Incercam sa le obtinem ca sa adunam banii necesari. Blogul trebuie popularizat prin comunitatile online cat mai mult si de cat mai multe persoane (mai ales dupa ce se obtin si numerele de teledon)
    Te pup Nic si sa stii ca prietenii lucreaza pentru tine - sa nu-ti pierzi speranta numai ca lucrurile nu se desfasoara cu viteza cu care ne-am dori noi (Ada)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si tu sa ai un weekend cu vesti bune :)Iti tinem pumnii cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am gasit nici o forma de a te contacta pe tine sau pe cineva din familie.
    Da-mi te rog un mail la draduta[at]gmail.com cu un numar de telefon al tau sau al sotiei daca vrei sa-ti impartasesc din experienta mea: Leucemie Acuta Limfoblastica, diagnosticat in Oct 2009, poimaine plec la Milano ptr transplant.
    Nu uita ce-ai scris in primul post: LUPTA!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foloseste www.donor.ro ca sa inregistrezi cererea ta de sange care sa fie trimisa la toti membrii din Bucuresti cu A2+. Vrem sa te ajutam. Dan

    RăspundețiȘtergere
  9. Multa rabdare. radbare si credinta si vei invinge aceasta boala. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut, Dane! Multumim mult pentru informatii. L-am inregistrat pe Nic pe www.donor.ro.

    RăspundețiȘtergere
  11. Incercati sa faceti si o adresa de paypal pentru donatii si niste bannere care vor fi preluate de bloguri sau site-uri.
    Sa ma anuntati cand ati facut bannerul ca o sa scriu pe site despre dumneavoastra.
    Cu stima,
    Iepurasul de Plus

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut!
    Mă bucur că te văd în formă. Eu zic să nu te miri de condiţiile din spital atâta timp cât banii se duc în bugetul SRI în loc să meargă la sănătate. La o asemenea situaţie, într-o ţară normală, ministrul sănătăţii ar trebui să demisioneze (hi hi, nici nu ştiu cum îl cheamă, aşa de mult se preocupă de problemele din sănătate). Cred că ceva lectură, desen sau muzică ascultată îţi vor mai lua din gânduri. Am fost şi eu odată internat şi, nu ştiu de ce pt. că programul era acelaşi zi de zi, dar sfărşitul de săptămână mi s-a părut îngrozitor de lung. Fii tare, este o încercare, vei reuşi!
    Să auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere