O simpla analiza de sange... Asa cum iti faci si TU. Nimic nu mi-a dat de banuit. Eram fericit, tata si sot. Pana intr-o zi, cand aveau sa ma anunte: leucemie acuta mieloblastica
Poti dona si printr-un simplu telefon*:
0900.900.572 - pentru 2 euro
0900.900.570 - pentru 5 euro
Liniile de teledon au fost puse la dispozitie pentru Niculae de ROMTELECOM ROMANIA.
*Cele doua numere sunt apelabile numai in Romania in reteaua Romtelecom
Donatii online Paypal


Donatii in Conturile deschise la ING Bank:
cont RON: RO97INGB0000999901847209
cont EURO: RO47INGB0000999901847236
cont USD: RO74INGB0000999901847235
cod SWIFT: INGBROBU
titular: Niculae Ionescu
Mai multe detalii pe bara din dreapta

luni, 5 aprilie 2010

Adevarat a Inviat!

Mai lipseste sunetul facut de ciocnirea oualelor rosii, dezamagirea unuia dintre concurenti si bucuria celuilalt :)
Eu am fost cel necastigator :), dar oricum am interdictie inca la ou fiert.
Pe aici nu se vopsesc oua, se gasesc doar oua de ciocolata cu cadouri in ele, si nici lumina nu se ia de la biserica. A cautat Mada vopsea de oua dar fara succes. Deja ne gandeam sa cumparam un panettone, in loc de cozonac, si sa fierbem 2 oua pe care sa scriem "rosu", dar nu a fost asa...
Saptamana trecuta a primit Madalina un telefon de la o romanca stabilita in Italia, care a vrut sa ne cunoasca. Asadar joi dimineata ne-am intalnit cu Florina si fiul ei la un ceai. A fost foarte emotionant momentul, atat pentru mine cat si pentru Florina.
Sambata seara, in timp ce eram resemnati ca anul acesta vom avea un Paste fara lumina, fara oua rosii si fara bunatatile traditionale, primim un telefon de la Florina care ne spune ca are ceva pentru noi. Surpriza! Erau 2 oua rosii si un cozonac autentic romanesc. Asa ca am avut o farama de Paste romanesc si noi.
Ziua de Paste am petrecut-o jumatate in spital, am avut programare pentru analize si control. Asa ca am stat si am asteptat de la ora 7,30 pana pe la ora 12.00 rezultatul analizelor, si normal, ca in legile lui Murphy ne era teama ca daca plecam pana acasa, sigur atunci ne-ar fi chemat.
Sunt din nou in aplazie, deci am raspuns cu brio la a doua cura de citostatice. Nu ma simt grozav cu valorile scazute, cu vreo 700 de globule albe si vreo 32 de mii de trombocite si cu un pic de febra naravasa din cand in cand (ei nu va ganditi la cine stie ce termometre sparte, acolo un 37 care se apropie de 38 dar nu trece de 38), dar sunt pe pozitie si astept sa isi faca efectul injectiile de stimulare a maduvei osoase.
In rest, azi a iesit soarele, si tare mi-as dori o plimbare prin parculetul de peste drum, dar mai avem un pic de asteptat.

pana data viitoare, sarutari de maini doamnelor si don'soarelelor, plecaciuni domnilor
acelasi perfuzel

4 comentarii:

  1. te salut si te pup nicusor,sanatate(robert)

    RăspundețiȘtergere
  2. multa sanatatea nic, iar la Pastele urmator vom sta si vom bea vin, vom manca mult cozonac si tot ce vrei.... multa sanatate si sa auzim de bine. Hristos a inviat! (ada)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a inviat!

    Fie ca Pastele de anul viitor, ca si toate sarbatorile viitoare, sa le petreci acasa, sanatos si bucuros, alaturi de familia ta, de prietenii tai.

    La cat mai multe vesti bune de la tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. va doresc sa aveti parte numai de sanatate!scrieti atat de deosebit si mi se strange sufletul la fiecare fraza.Sunt medic rezident pediatru si noi suntem mamica si tatic, si noi ne iubim de 14 ani numai unul pe celalat...si mi se pare cumplit ce vi se intampla.Si eu stiu ce am facut pe 12 februarie.Si putea sa nu fie.Va doresc din toata inima sanatate

    RăspundețiȘtergere