O simpla analiza de sange... Asa cum iti faci si TU. Nimic nu mi-a dat de banuit. Eram fericit, tata si sot. Pana intr-o zi, cand aveau sa ma anunte: leucemie acuta mieloblastica
Poti dona si printr-un simplu telefon*:
0900.900.572 - pentru 2 euro
0900.900.570 - pentru 5 euro
Liniile de teledon au fost puse la dispozitie pentru Niculae de ROMTELECOM ROMANIA.
*Cele doua numere sunt apelabile numai in Romania in reteaua Romtelecom
Donatii online Paypal


Donatii in Conturile deschise la ING Bank:
cont RON: RO97INGB0000999901847209
cont EURO: RO47INGB0000999901847236
cont USD: RO74INGB0000999901847235
cod SWIFT: INGBROBU
titular: Niculae Ionescu
Mai multe detalii pe bara din dreapta

joi, 29 aprilie 2010

Patru dintr-o lovitura

Dupa plimbarile din weekend, luni am fost la sectia de chirurgie maxilo-faciala (unde aveam programare) sa rezolvam problemele dentare pentru prevenirea de infectii la urmatoarele cure de tratament.
Cand a venit Madalina cu fisa de pacient internat ambulatoriu (de fiecare data cand te internezi fie ca esti in rezerva sau ambulatoriu trebuie sa prezinti fisa pacientului care se complecteaza de biroul de internari) am aflat cu stupefactie ca sunt inca cetatean al Republicii Socialiste Romania (ar trebui sa le upgradeze sistemul informatic cineva cu noul statut al Romaniei, oare stiu ca suntem tara membra UE???).
Inapoi la consultatie, unde a fost simplu, dupa ce a complectat fisa pacientului, doctorul s-a uitat pe radiografie si a spus asistentei sa pregateasca anestezicul si ustensilele de extractie, pe scurt radacinile maselelor cu numerele 34, 35, 37 si 38 nu mai sunt (in traducere libera pe partea stanga sunt chel si in gura). Dupa extractii ma asteptam sa plec acasa, dar surpriza, am fost condus intr-o rezerva unde am primit o punga cu gheata si am stat aproximativ doua ore pana ni s-a spus ca putem pleca.
Tot in weekend, la slujba de duminica oficiata de preotul Gheorghe Timis, de la Biserica Ortodoxa Romana din Brescia, s-a organizat o colecta pentru mine in cadrul comunitatii romanesti.
Marti si miercuri am fost in plimbari pe strazile din jurul "casei".

Astazi, joi, pe langa plimbarea prin centru, am vizitat Domul Vechi. Structura principala a fost construita în secolul al XI-lea pe ruinele unei bazilici anterioare. Langa intrare se afla sarcofagul lui Berardo Maggi, realizat in marmura roz de Verona, in timp ce in prezbiteriu se afla intrarea in cripta lui San Filastrio. Cladirea adaposteste picturi precum Adormirea Maicii Domnului, Evanghelistii Luca si Marcus, Sarbatoarea Mielului Pascal si Elias si Ingerii realizate de Alessandro Bonvicino (cunoscut sub numele de Moretto); doua canavale de Girolamo Romanino, precum si alte lucrari ale lui Palma il Giovane, Francesco Maffei, si altii.



Si ca sa imi para mie rau, intre 5 si 9 mai se va desfasura cursa de automobile Mille Miglia, deci un spectacol cu masini din 1900 toamna pe care o sa il urmaresc probabil la tv.
In imagine un 330 - ABARTH 750 GT Zagato (1957) - Gran Turismo, dar sunt inscrise si masini din 1927.

pana data viitoare,
acelasi perfuzel

PS.: update cu poze din turnul castelului  

6 comentarii:

  1. 34, 35, 37 si 38 ...
    cu astea tre sa joci la 6 din 49, 5 din 40 si alte joculete instructiv-educative pentru copii :)
    bafta multa, putere, credinta si muuuulta sanatate iti doresc, nic.
    cayetana

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo, Nicule! Veşti bune, ţine-o tot aşa. Că ţi le-a scos, asta e, dar nu îţi pune altele în loc?

    RăspundețiȘtergere
  3. @ buburuza333, joc cu o conditie sa gasesti formula castigatoare in xcell :D, ca baza de date o am eu :)
    @ Vio, nu am apucat sa iti spun, sunt nascut si crescut in Dr. Taberei, iar cu maselele am aflat si eu ca una este chirurgul maxilo-facial si alta dentistul, deci nu o sa am parte de inlocuire, nu-i de ajuns ca am sange de italian acum sa am si masele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare Nic,ma bucur ca am reusit sa mai citesc pe blogul tau si sa mai aflu si eu despre voi, Am avut ceva probleme cu sistemul si nu am putut sa mai intru . Salutari Madalinei din partea ex colega Ioana. Va pup si va port in rugaciunile mele. O primavara minunata. Daca pot fi de folos cu ceva, cumva....am doi frati acolo unde sunteti voi. Va pup din nou si va las cu bunul Dumnezeu. ciao

    RăspundețiȘtergere
  5. @skoltamifan: lucrez la formula castigatoare in xcell, de fapt lucrez la formula in xcell, adică, mai bine zis, lucrez in xcell si daca stau bine si ma gandesc, doar lucrez :)))
    nu egzista, bre, formula castigatoare decat pentru ei. vezi sa joci varianta cea mai simpla si cea mai ieftina, nu baga banii in curu' lor.
    sanatate maxima si de cea mai buna calitate!
    cayetana

    RăspundețiȘtergere