O simpla analiza de sange... Asa cum iti faci si TU. Nimic nu mi-a dat de banuit. Eram fericit, tata si sot. Pana intr-o zi, cand aveau sa ma anunte: leucemie acuta mieloblastica
Poti dona si printr-un simplu telefon*:
0900.900.572 - pentru 2 euro
0900.900.570 - pentru 5 euro
Liniile de teledon au fost puse la dispozitie pentru Niculae de ROMTELECOM ROMANIA.
*Cele doua numere sunt apelabile numai in Romania in reteaua Romtelecom
Donatii online Paypal


Donatii in Conturile deschise la ING Bank:
cont RON: RO97INGB0000999901847209
cont EURO: RO47INGB0000999901847236
cont USD: RO74INGB0000999901847235
cod SWIFT: INGBROBU
titular: Niculae Ionescu
Mai multe detalii pe bara din dreapta

luni, 22 martie 2010

Incepem o saptamana noua

Deja este luni. A trecut weekendul pe langa noi, pentru mine parca incet (m-am obisnuit sa fie Madalina cu mine 12 din 24) iar pentru Madalina a fost un weekend de recunostere cu harta in mana ca cercetasii :)
De dimineata mi-a fost facuta si punctia in creasta iliaca, tot in dreapta ca prima :), cel mai inalt punct pe spate al osului bazinului, si asteptam rezultatele (au fost ceva lamele si eprubetre de inseriat cu coduri de bare).
Cred ca prima dintre analize sa o aflam maine, adica cati blasti mai sunt in maduva osoasa, in sangele periferic vineri nu erau blasti. Celelalte analize, citogeneza si alte bio, cio, tio, mio vor fi gata undeva saptamana aceasta. Atunci vom sti exact cum stam si ce avem de facut.
Pana atunci nu prea fac mare lucru, ma cantaresc zilnic, imi iau temperatura de 3 ori pe zi (si daca de vineri "no more cortizon" ca sa citez doctorita, nu am trecut de 37), umpu bidoane ca sa se contorizeze cata apa intra si cata iese, imi aleg meniul, si normal astept ora 12.00 si ora 18.00 sa o vad pe Madalina. A si citesc din ghidul de conversatie roman-italian incercand sa imi si ramana ceva in capsorul meu :).
Conversatie mai fac si cu al meu coleg de camera, inca nu ma dor bratele :) , un tip foarte OK nu cu mult mai in varsta decat mine, care este, banuiesc, la ultima cura de citostatice inainte sa i se perfuzeze celulele stem culese.
Nu imi vine sa cred cate s-au intamplat in 6 saptamani, parca ieri in birou se dadeau titlurile la revista de martie, acum cred ca deja e in tipar revista de aprilie.
(si imi trece un gand: da ce credeai ca se opreste timpul in loc)
NU, ar fi un raspuns, numai ca a inceput sa imi fie dor de zumzetul biroului, de lucrurile pe care le faceam zilnic...
Si, DA, al doilea, sa se opreasca, iar cand reporneste sa fiu new one :)
Ei, ganduri, nostalgii, vad ca am fost lucrat de aceasta boala, eu ala rece, care nu isi prea arata din sentimente..., schimbat dornic sa impartasesc din caldura inimii mele.


In incheiere as vrea sa incepem sa ajutam:
Imi pare rau pentru ce se intampla cu Mile Cărpenişan, am vorbit cu cei de acasa daca se poate transfera ce sange a fost donat pentru mine, nu stiu inca nimic poate avem vreun comment :).
Raman indatorat d-nei dr. Doina Gosa daca ne poate ajuta cu transferul, iar dupa vindecare daca sangele meu o sa fie bun voi fi un donator regulat. As vrea sa pot dona eu dar din pacate al meu nu e tocmai bun in aceste momente.
Asadar daca cineva vrea sa mai ajute un coleg din presa aveti aici toate detaliile:
http://coralfields.blogspot.com/2010/03/post-pentru-presa.html
Pe scurt se poate dona oriunde in tara pentru Mile Cărpenişan, internat la Spitalul Judeţean din Timişoara, iar apoi chitanta sa fie trimisa prin fax la Timisoara la numarul: 0256.482.520.


Stiu ca se poate, va rog uniti-va.




pana data viitoare, sarutari de mani doamnelor si don'soarelor, plecaciuni domnilor
acelasi perfuzel

6 comentarii:

  1. din pacate, e prea tarziu pt mile :( multa sanatate tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. buna, ma bucur ca ai reusit sa ajungi in italia si sunt sigura ca totul va fi bine. Eu sunt unul dintre oamenii refuzati la centrul de donare pt ca in prostia mea, nu am luat in calcul o infectie pt care faceam tratament si pt care ma voi opera miercuri. Dar in viitor mi-am pus ca target sa devin un donator regulat de sange! Multa bafta in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. "Ei, ganduri, nostalgii, vad ca am fost lucrat de aceasta boala, eu ala rece, care nu isi prea arata din sentimente..., schimbat dornic sa impartasesc din caldura inimii mele."
    Asta s-o crezi tu! Daca erai rece, nu aveai atatia prieteni pe langa tine :))
    Pfoaaa, ce ma bucur c-ai ajuns unde trebuie! Nu-i aşa ca e mişto in Italica?
    Cayetana

    RăspundețiȘtergere
  4. Si noua ne e dor de tine, Sefu'! Tu stai acolo linistit, fara teama, si reseteaza masina ca sa vii ca nou. Imi plac la nebunie post-urile tale! Pupam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara,tare ma bucur ca ati reusit sa ajungeti in Italia...Bunul Dumnezeu va poarta de grija si totul va fi bine o sa vedeti!!!Va urmaresc blogul si sunt aproape sufleteste si ma voi ruga seara de seara ca totul sa decurga bine...Ce veste am primit eu saptamana trecuta de la medicul curant de la Clinica de Hematologie Iasi???examenul citogenetic NEGATIV...va dati seama dupa aproape 4 ani de lupta cu boala am primit o veste minunata...urmeaza ca in luna mai sa mai fac o analiza moleculara bcr-abl parca asa se cheama...va doresc SANATATE si gandire pozitiva:TOTUL VA FI BINE!!!va saluta Sergiu Suhareanu

    RăspundețiȘtergere
  6. Multa sanatate si gandire pozitiva !!! Numai bine !!!

    RăspundețiȘtergere